Storitve

Krovstvo

Naše strokovno usposobljeno osebje vam nudi sanacijo strehe ali pa kar njeno celotno izvedbo. Pokrivamo s širokim naborom različnih kritin, vse inštalacje pa so opravljene v skladu z zahtevami, navodili in priporočili proizvajalcev posameznih kritin. Poleg kritine, po željah strank seveda nameščamo tudi tudi strešna okna, kot npr. Velux, Roto, ipd.

več

Kleparstvo

Z veseljem vam bomo ustregli tudi z izvedbo širokega nabora kleparskih del, s strokovno izdelavo in namestitvijo žlebov, odtočnih cevi, zaključnih obrob, žlot, snegolovov, okenskih polic, ter podobnih izdelkov iz programa oblikovanja kovin.

več

Izposoja mehanizacije

Strankam nudimo tudi izposojo našega tovornjaka s hidravlično dvigalko in pa hidravlične lestve, da bodo tako lahko kar najhitreje, najažje in najbolj kakovostno izvedli zadana si višinska ali transportna dela.

več

Odstranjevanje azbesta

S svojimi bogatimi izkušnjami in znanjem vam radi priskočimo na pomoč tudi pri odstranitvi zdravju izredno škodljivega azbesta, saj kritino strokovno demontiramo, še preden ima le-ta z "aktivacijo" svojih prašnih delcev možnost povzročiti trajnejše zdravstvene posledice pri okoliških prebivalcih.

več

Svetovanje

Dolga leta kvalitetnega izvajanja obrti in neprestanega izobraževanja na našem strokovnem področju, pa nam navsezadnje omogočajo, da vam na pomoč priskočimo tudi z različnimi nasveti in predlogi, ki jih terjajo zahtevnejši projekti, v kolikor se jih lotevate samostojno.

več