O podjetju

"Že 70 let tradicije in kakovosti"

Smo mlad in uspešen kolektiv, ki svoje znanje krovstva, kleparstva in spremljajočih dejavnosti črpa iz bogate, 70-letne družinske tradicije. Temelje obrti je tako leta 1942 postavil že stari oče, Avgust Sodnik, z nadaljevanjem njegovega dela si je nato kruh služil tudi njegov sin, Peter Sodnik, danes pa s sodobno opremo, najnovejšimi znanji in obogaten z izkušnjami, prenešenimi iz roda v rod, tradicijo nadgrajuje še vnuk, Simon Sodnik.

Tako lahko danes svojim strankam ponudimo široko paleto kakovostnih storitev krovstva, kleparstva, izposoje mehanizacije, strokovnega odstranjevanja zdravju škodljivega azbesta, ter svetovanja strankam pri njihovi samostojni izvedbi del iz našega strokovnega področja.

Kleparski 
mojster Peter Sodnik v 
delavnici   Domača hiša z delavnico

Naše znanje in pa kakovostno izvedbo del tako že dolga leta cenijo tudi tudi naslednja podjetja, za katera izvajamo pogodbeno vzdrževalna dela:

tl_files/clanki/domplan.gif   tl_files/clanki/skg.jpg   tl_files/clanki/spo.gif   Spekter Kranj

V kolikor bi nam tudi vi zaupali, da vam z našim znanjem in izkušnjami pomagamo pri obnovi ali izgradnji vašega ostrešja, nam to prosimo javite prek namenskega kontaktnega obrazca, ali pa nas obiščite na sedežu podjetja (Zalog pri Cerkljah 55, 4207 Cerklje na Gorenjskem): 

compass.pngKje nas najdete

Ponosni bomo, da bomo lahko sodelovali pri gradnji varnega, učinkovitega in udobnega objekta, kakršnega ste si ga omislili pri vašem gradbenem podvigu.

 

Iz ponudbe:

picture

Tondach

Naravni in okolju prijazni strešniki Tondach so primerni za obnove in novogradnje. Primerni so za različne arhitekturne stile od kmečke hiše do modernih družinskih hiš ali za večje objekte. Viskoka kvaliteta Tondach strešnikov omogoča udobne in zdrave bivalne pogoje.

Več o izdelku: http://www.tondach.si

picture

Bramac

Proizvodnja in prodaja strešne kritine, strešnikov in dodatnih elementov za streho z 30 leti garancije.

Več o izdelku: http://www.bramac.si

picture

Creaton

Opečni strešniki CREATON so vrhunski proizvodi z vsemi prednostmi, ki jih ponuja uveljavljena blagovna znamka in 50 letna garancija. Vrhunska kakovost in pestra izbira Creaton strešnikov zato zadovolji še tako izbirčnega naročnika.

Več o izdelku: http://www.creaton.de/sl

picture

Eternit

Visoko kvalitetna strešna kritina različnih oblik je optično privlačna za zahtevne arhitekturne oblike streh kot tudi za enostavne strešine. Strešne kritine Eternit se z lahkoto integrirajo v okolje s svojimi privlačnimi barvami. Primerni so za sanacije starih streh kot tudi za novogradnje.

Več o izdelku: http://www.eternit.de

picture

Tegola

Vodilno podjetje za proizvodnjo bitumenskih strešnih kritin v Evropi s 43% tržišča. Dnevno izdelajo 80.000 m2 strešne kritine, kar zadošča za 400 streh srednje velikosti: z drugimi besedami vsaki 2,5 minuti izdelajo novo streho.

Več o izdelku: http://www.tegolacanadese.com/sl

picture

Velux

Strešna okna Velux - bivajmo s soncem.

Ureditev podstrešnih prostorov v bivalne je vse bolj pogosto. Uporabniki mansard si želijo svetle in zračne prostore za bivanje. Velux strešna okna so rešitev za vsako podstrešno stanovanje – za novo in za vsa tista, katera še čakajo na obnovo.

Več o izdelku: http://www.velux.si/

picture

Goriške opekarne

Goriške opekarne so vodilni proizvajalec celovitega programa opečnih izdelkov za gradnjo kakovostnih stanovanjskih in poslovnih objektov. V dveh posodobljenih obratih proizvajajo celovit program visoko kakovostnih klasičnih in termoizolacijskih zidnih elementov, stropnih polnil ter navadne in barvane kritine.

Več o izdelku: http://www.go-opekarne.si

picture

Esal

Vlaknocementne valovite plošče Esal so primerne za strešne naklone od 7° dalje, okolju so prijazne in zdravju neškodljive (paropropustne, visoko elastične, negorljive in biološko odporne). Dobavljive so v sivi, temnosivi, rjavi in rdeči barvi.

Več o izdelku: http://www.esal.si

picture

Trimo

Podjetje vam zagotavlja originalne in celovite rešitve od idejne zasnove do dovršenega projekta, ki so plod njihovega znanja, lastnega razvoja, projektiranja, tehnologije prihodnosti in vrhunskih gradbenih materialov.

Več o izdelku: http://www.trimo.sil

picture

Roto

Strešna okna Roto - Kakovost na najvišjem nivoju

Sistem strešnih oken Roto je skupaj z obrobami, senčili, ter široko paleto drugih možnosti nepogrešljiv element pri bivanju v podstrešnih prostorih - mansardah. Kvalitetna okna Roto zagotavljajo trajnost, pri pravilni vgradnji kljubujejo različnim vremenskim razmeram.

Več o izdelku: http://www.roto.de

picture

Erlus

V primerjavi z običajnimi strešnimi opekami ostane Erlus Lotus® glinena streha več let čista. Princip je revolucionaren. Plemenitenje površine glinene strešne opeke Erlus Lotus® z žganjem s pomočjo sončne svetlobe uničuje organske delce umazanije kot so sloji maščobe, saje, mah in alge. Spere jih dež.

Več o izdelku: http://www.erlus.de

picture

Gerard

Visokokvalitetno jeklo, prevlečeno s cink-aluminijem govori o kvaliteti strehe Gerard. Velika izbira barv, posip iz naravnega kamenja naredi streho Gerard še estetsko zanimivo. Odlikuje jo tudi majhna teža, hitro in preprosto polaganje, negorljivost in garancija proizvajalca do 50 let.

Več o izdelku: http://www.gerardroofs.eu

picture

Decra

Sistem strešne kritine Decra, ki je izdelana na Danskem, je primerna za vse vrste streh. Vsebuje vse elemente, ki omogočajo pokrivanje različnih vrst streh. Vsi elementi so v isti barvi, kar daje strehi lep in naraven videz.

Več o izdelku: http://www.decra.com

picture

Hermi strelovodi

Kvalitetna in cenovno ugodna celostna zaščita pred posledicami udarca strele in prevelike napetosti.

Več o izdelku: http://www.hermi.si

picture

Škrilj

Naravni kamen kot strešna kritina, še posebej škrilavec, je odlično prestal preiskus časa, kar dokazujejo številne, stoletja in več stare hiše na slovenskem, ki so še vedno pokrite s prvotno strešno kritino – škrilavci.