Nameščanje strelovodov

"Moč narave, premoč znanja!" - Strelovodi Hermi

Široki paleti storitev iz naše ponudbe, smo sedaj dodali tudi nameščanje strelovodov in z njimi povezanih prenapetostnih zaščit. In sicer trenutno sodelujemo predvsem s slovenskim proizvajalcem le-teh, podjetjem Hermi.

hermi strelovodi"Vedno večje podnebne spremembe, vedno več nevihtnih dni in udarov strel, povečujejo skrb zaradi posledično vedno večjih škod na objektih in električni opremi v objektih.

Zaščita pred udarom in delovanjem strele je vedno bolj iskano in zahtevano področje, ki zahteva poglobljeno strokovno znanje. V našem primeru je plod lastne razvojne zavzetosti in nenehnega strokovnega izpopolnjevanja. V HERMI-ju se dejavnosti lotevamo z dolgoročno vizijo, ki je naravnana kupcu in s ponudbo izdelkov najvišje kakovosti, katere lastnosti so velika prilagodljivost in vsestranska uporabnost.

Ker je človek vedno strmel k zaščiti lastnega življenja in premoženja, je zato toliko bolj pomembna izbira pravilne in dolgotrajne rešitve. V tem pogledu je HERMI dobro znan širom Evrope kot visoko tehnološki partner z vrhunsko kakovostjo izdelkov za zaščito pred udarom strele." (Vir: hermi.si)

nazaj